Blog

Her vil jeg blogge uhøjtideligt om stort og småt primært om mit arbejde som fotograf. The blog will only be in Danish. Sorry, but you can always use Google Translate ;-) It might not make sense, but at least it's entertaining.

Egypten

I starten af juli var jeg fem dage i Egypten på arbejde for Ekstra Bladet. Da vi landede i lufthavnen blev en del af bla. vores sikkerhedsudstyr og lydudstyr taget af toldmyndighederne. Til at starte med tog de en hel taske med opladere, batterier og walkie talkier, men efter lidt forhandling fik jeg dog en del af det med igen.  Desværre manglede jeg nogle trådløse mikrofoner til at lave video, så jeg måtte klare mig med en enkelt Røde-mikrofon ovenpå kameraet.

Det var en spændende tur, hvor vi satsede på nære historier, danskere kunne relatere til. Som f.eks. historien om forældrene, der har mistet alle tre sønner. Du kan se den her.

Vi var i gode hænder hos de to lokale journalister Bo og Ahmed, der hjalp os med at finde cases og kontakte de rigtige mennesker, så vi f.eks. kunne bevæge os frit på Rabaa Square blandt Mursi-tilhængere fra Det Muslimske Broderskab.

03.07.2013  Min fine gule kuffert blev forsejlet på gammeldags vis med snor og voks af toldmyndighederne i lufthavnen.

03.07.2013 Min fine gule kuffert blev forsejlet på gammeldags vis med snor og voks af toldmyndighederne i lufthavnen.

04.07.2013  Videooptagelser med spejlreflekskamera på Tahirpladsen.  Foto: Thea Pedersen

04.07.2013 Videooptagelser med spejlreflekskamera på Tahirpladsen. Foto: Thea Pedersen

06.07.2013  Aftensmad med vores to lokale journalister, Bo og Ahmed. Tv. ses journalisten Thea.

06.07.2013 Aftensmad med vores to lokale journalister, Bo og Ahmed. Tv. ses journalisten Thea.