Blog

Her vil jeg blogge uhøjtideligt om stort og småt primært om mit arbejde som fotograf. The blog will only be in Danish. Sorry, but you can always use Google Translate ;-) It might not make sense, but at least it's entertaining.

Copenhagen Historic Grand Prix 2013

I søndags dækkede jeg Copenhagen Historic Grand Prix. Jeg havde været til polterabend dagen før, så det var småt med søvnen, men vejret var fantastisk. Jeg har dækket Grand Prix'et før, og det er lige sjovt hver gang. Gamle biler har bare noget over sig, som nye biler ikke har. De er seje. Traditionen tro var Prins Joachim også med. Han delte sin hvide Ford Lotus Cortina fra 1965  med Tom Kristensen. Bilen fik dog lidt buler undervejs, da Prinsen kørte lidt for friskt ind i et sving, skrabede siden op mod en betonklods og stoppede ved at køre ind i en anden betonafspærring.

Copenhagen Historic Grand Prix er helt sikkert et besøg værd, hvis du kan lide motorlarm og duften af benzin og varme bremser. Du kan se mere på deres hjemmeside her.

Bremserne får hældt ny bremsevæske på og luftes ud i pitområdet.

Bremserne får hældt ny bremsevæske på og luftes ud i pitområdet.

Prins Joachim og Oscar Davidsen Siesbye beundrer en drengs cykel. Det ligner umiddelbart en scene fra Krysters Kartel, men de to var imponerede af cyklen, og det virkede ikke til at drengen anede hvem Prins Joachim var.

Prins Joachim og Oscar Davidsen Siesbye beundrer en drengs cykel. Det ligner umiddelbart en scene fra Krysters Kartel, men de to var imponerede af cyklen, og det virkede ikke til at drengen anede hvem Prins Joachim var.

De to fantastisk  seje Volvo Amazon kørte tæt i mange omgange.

De to fantastisk  seje Volvo Amazon kørte tæt i mange omgange.

Jan Magnussen får hjælp af Prins Joachim til at få den havarerede Porche væk fra banen og ind i sikkerhed. Senere var det Prinsens tur til, ligesom sidste år, at havarere sin Cortina.

Jan Magnussen får hjælp af Prins Joachim til at få den havarerede Porche væk fra banen og ind i sikkerhed. Senere var det Prinsens tur til, ligesom sidste år, at havarere sin Cortina.