Blog

Her vil jeg blogge uhøjtideligt om stort og småt primært om mit arbejde som fotograf. The blog will only be in Danish. Sorry, but you can always use Google Translate ;-) It might not make sense, but at least it's entertaining.

Ståle is back

I torsdags dækkede jeg FCK's første træning med Ståle Solbakken på banerne ved K.B. Hallen på Frederiksberg. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og det blev til et par fine timer på græsset. I modsætning til mange andre interesserer jeg mig ikke voldsomt meget for fodbold, men det er altid interessant at fotografere. Fodbold får ofte mennesker til at vise deres umiddelbare følelser uden filter - noget vi ellers sjældent ser i Danmark, hvor de fleste mennesker forsøger at beherske deres følelser. Ståle skjuler på ingen måde sine følelser på banen, og det er dejligt befriende. Presseopbudet var ganske massivt. Det meste af den danske verdenspresse var samlet til dagens træning. Der var dog også et par journalister fra Ståles hjemland, der bl.a. havde travlt med at interviewe danske sportsjournalister om deres mening om FCK's nye frelser .

Ståle er tilbage for fuld kraft, og hans temperament er uændret.

Ståle er tilbage for fuld kraft, og hans temperament er uændret.

Pressemøde på græsset. Pressen var massivt tilstede, og Ståle svarede på et utal af spørgsmål fra nysgerrige journalister.

Pressemøde på græsset. Pressen var massivt tilstede, og Ståle svarede på et utal af spørgsmål fra nysgerrige journalister.

Ståle virkede vældig fornøjet med at være tilbage. Han brugte en del tid på at hilse på nye og gamle ansigter i FCK under dagens træning.

Ståle virkede vældig fornøjet med at være tilbage. Han brugte en del tid på at hilse på nye og gamle ansigter i FCK under dagens træning.

(Iphone-foto)  Min kollega, journalist Jon Pagh fra Ekstra Bladet, bliver her interviewet til norsk TV2.

(Iphone-foto) Min kollega, journalist Jon Pagh fra Ekstra Bladet, bliver her interviewet til norsk TV2.