Blog

Her vil jeg blogge uhøjtideligt om stort og småt primært om mit arbejde som fotograf. The blog will only be in Danish. Sorry, but you can always use Google Translate ;-) It might not make sense, but at least it's entertaining.

Video til Dyreværnet

Mandag d. 4. maj 2015 modtog Dyreværnet i Rødovre 21 misrøgtede gravhunde fra Lolland. Hundene blev konfiskeret af politiet efter en anmeldelse på Dyreværnets hjemmeside. Jeg var blevet kontaktet af Signe, der leder dyreinternatet i Rødovre.

Dyrene var først en tur forbi en dyrlæge, hvor den ene gravhund kom i behandling for et åbent og betændt kødsår i bagpartiet. De øvrige hunde kom med Dyreværnets ambulance til internatet.  Her blev de placeret i forskellige rum, hvor de fik mad og vand. Hundene kastede sig over begge dele, og det var tydeligt at de hverken havde fået vådt eller tørt i lang tid. Deres riben var tydeligt markeret på siden og enkelte af dem kastede op, som følge af at de ikke havde fået mad i lang tid.

Du kan læse mere om sagen på Dyreværnets hjemmeside, hvor du også kan støtte dem økonomisk.