Blog

Her vil jeg blogge uhøjtideligt om stort og småt primært om mit arbejde som fotograf. The blog will only be in Danish. Sorry, but you can always use Google Translate ;-) It might not make sense, but at least it's entertaining.

Første dronevideo

Så lykkedes det at få redigeret min første dronevideo færdig. Før en måneds tid siden var jeg på Færøerne og havde dronen med. Det kom der nedestående video ud af. I forhold til Danmark, er det noget mere udfordrende af flyve med drone på Færøerne. Landskabet er kuperet, og der kan være kraftig turbulens og kastevinde. Men der er også utrolig smukt. Jeg var heldig med vejret nogle dage, så det lykkedes at komme ud nogle gange. Noget af tiden var det med hjertet oppe i halsen, men man bliver også nødt til at være lidt kølig. Dronen ligger utroligt stabilt i luften, men kastevinde kan sagtens flytte den en meter eller to. Det er specielt langs kysten og de høje klipper, at det kan være lidt risikabelt. Der bliver man nødt til at minde sig selv om, at dronen er et stykke værktøj, og at det er en reel risiko, hvis den ryger i havet. Desuden kræver det kuperede terræn, at man er ekstra opmærksom.

Du kan også se på Ekstra Bladet, hvor videoen er blevet embedded i en artikel om danskernes begejstring for droner.

Hvis du har brug for droneoptagelser, still eller video, skal du være velkommen til at kontakte mig. Jeg er godkendt af Trafikstyrelsen og har dronebevis samt den lovpligtige forsikring.