Blog

Her vil jeg blogge uhøjtideligt om stort og småt primært om mit arbejde som fotograf. The blog will only be in Danish. Sorry, but you can always use Google Translate ;-) It might not make sense, but at least it's entertaining.

Nordic Fight Night i Albertslund

Jeg har aldrig fotograferet en boksekamp før. Det tætteste jeg har prøvet, er at fotografere kampsporten MMA (Mixed Martial Arts). Så jeg var ret spændt på at fotografere Nordic Fight Night forleden i MusikTeatret i Albertslund, hvor det stod på 8 kampe fordelt over hele aftenen. Tidligere har jeg fotograferet MMA i Brøndby Hallen, hvor der er plads til ca. 4.400 tilskuere. Det er der ikke i MusikTeatret. Tilskuerne sidder forholdsvist tæt på scenen, og der bliver ret hurtigt varmt. Det svære ved at fotografere boksning er, at et hele kan være ovre på 10 sekunder, så det gælder om forholdsvis hurtigt at få nogle billeder, der kan bruges. Jeg sendte løbende billeder hjem til Polfoto og Ekstra Bladet fra alle 8 kampe, så det var en travl aften, da der ikke var så lang tid imellem hver enkelt kamp.

Micki Nielsen vandt på et leverslag over tyske Bjørn Blaschke.

Micki Nielsen vandt på et leverslag over tyske Bjørn Blaschke.

Patrick Nielsen vandt på TKO over mexicaneren José Pinzon.

Patrick Nielsen vandt på TKO over mexicaneren José Pinzon.