Blog

Her vil jeg blogge uhøjtideligt om stort og småt primært om mit arbejde som fotograf. The blog will only be in Danish. Sorry, but you can always use Google Translate ;-) It might not make sense, but at least it's entertaining.

Billeder til jagtmagasinet Jagt, Vildt og Våben

I februar havde jeg fornøjelsen af at fotografere Lasse Wagener fra Jagt-jakt.dk og Frederik Bülow fra HuntersDeal.dk til jagtmagasinet Jagt, Vildt og Våben.

Temaet for artiklen er iværksætteri indenfor jagtbranchen. Lasse har startet en jagtbutik i Kastrup, der har specialiseret sig i vildsvinejagt. Han har både den fysiske butik på Ladegårdsvej og onlinebutik på nettet.

Frederik har startet dealsitet HunterDeal.dk op, hvor folk har mulighed for at købe jagtudstyr og rejser på tilbud.

Jeg var ude i Lasses butik, hvor jeg både tog reportagefotos og opstillede portrætter af ham. Butikken er relativt mørk, men jeg valgte alligevel at bruge det tilstedeværende lys, da jeg gerne ville tage reportagefotos, hvor jeg kunne være fluen på væggen og bevæge mig frit rundt i lokalet, når der kom kunder. Lasse havde netop stået og fortalt om, at der kunne være langt imellem kunderne i den fysiske butik på en hverdags formiddag, hvorefter der kom et par stykker lige i træk. Det var dejligt, da det gav lidt liv på billederne, så han ikke skulle stå alene i en tom butik. Desuden tog jeg et par klassiske portrætter og lidt billeder, da han sad og arbejdede ved computeren.

Jeg mødte Frederik i hans lejlighed, hvorfra han driver sit internetbaserede firma. Frederik læser stadig på CBS, så for ham er projektet med HuntersDeal.dk lige så meget et eksperiment. I hans lejlighed hænger der trofæer på en del af væggene, hvilket jeg satte pris på, da jeg skulle tage billeder. Desuden går Frederik på buejagt, så det var oplagt at udnytte det, da det også bliver omtalt i artiklen. Også hos Frederik valgte jeg at bruge det naturlige lys. Hans lejlighed er heldigvis forholdsvis lys, så det gjorde det en del lettere. Alle billederne med Frederik er opstillede, men jeg har forsøgt at bibevare lidt af spontaniteten og reportagestilen fra Lasses butik.

Artiklen er skrevet af David CP fra Alwayshunting.dk. Det er også David, der har været med i Vildmanden, der tidligere er blevet vist på TV2 Fri.