Blog

Her vil jeg blogge uhøjtideligt om stort og småt primært om mit arbejde som fotograf. The blog will only be in Danish. Sorry, but you can always use Google Translate ;-) It might not make sense, but at least it's entertaining.

Kristian og Trines bryllup

I januar havde jeg fornøjelsen af at fotografere Kristian og Trines bryllup. Nedenfor kan du se et lille udvalg af de billeder, de fik. Samtidig fik jeg mulighed for at teste en ny optik jeg netop har anskaffet. Det er en 24 - 70 mm /f2.8 fra Nikon med billedstabilisator, der gør det lettere at tage billeder under dårlige lysforhold. Den er noget tungere end sin forgænger, men den virker :-)

Der er altid nok at se til under et bryllup. Brudgommen skal fotograferes imens han venter ved alteret. Bruden skal nå at fanges udenfor, før hun kommer ind i kirken, og hun skal fotograferes på vej op af kirkegulvet.

Efter vielsen er der ca. 40 minutter til at tage familiebilleder, pakke lysudstyret ned, tage billeder under receptionen og forevige brudeparret på vej ud til bilen. Det er altid lidt presset, men det går :-)

Der var sne udenfor, men af hensyn til brudeparret tog vi alle billeder indendørs, da jeg tænkte, at det ville være træls at starte ægteskabet med lungebetændelse.

Vi havde derfor allieret os med en god ven, der havde skaffet os adgang til et fornemt sted ved Valby Bakke, så vi kunne tage alle billederne indendørs.

Da det er vinter og hurtigt bliver mørkt havde jeg taget et flashanlæg med, så vi kunne få noget ordentligt lys. De fleste af de opstillede bryllupsbilleder er derfor taget med flashanlægget og et par enkelte er taget med det forhåndenværende lys. Jeg foretrækker at bruge naturligt lys, da det oftest er det bedste, og det er mere langsommeligt at skulle arbejde med et flashanlæg, der vejer og fylder.